Şehit Ahmet Kılıçarslan İlkokulu


Vizyon: Ahmet Kılıçarslan İlkokulu Olarak hedefimiz öğrencilerimizi; Kendisine, ailesine, ülkesine ve insanlığa yararlı, Ülkesini ve halkını seven, Laik, demokratik Atatürk İlke ve devrimlerine bağlı Çağdaş İyi İnsan-İyi yurttaş Dürüst Doğaya ve çevreye saygılı, Okumayı seven, Akıllı-bilinçli-yapıcı, Yaratıcı ve iyimser, Sorumluluk bilincine sahip, Soran, araştıran, Kendini yenileyen, Çevresi ile olumlu iletişim kurabilen, Olaylara çok yönlü ve Tarafsız bakabilen, İşbirliği ve takım çalışmasına yatkın, Yeteneklerinin farkında olan, Kendisi ve çevresiyle barışık, SEVGİ DOLU BİREYLER OLARAK YETİŞTİRMEKTİR.

Misyon: Biz, öğrencilerimiz başta bütün okul toplumumuzun bilgiyi elde eden, onu kullanan, üreten ve paylaşmayı bilen bireyler olarak, yaşadıkları çağın sunduğu bütün değerleri benimsemiş, hatta aşıp çağ(lar)a yön vermeye; elde ettiği bilgi birikimi ve sahip olduğu kendi milli ve tarihi öz değerlerini hazmetmiş bireyler olarak yetişmeleri için onların önünü açmak ve yeni ufuklara koşmalarına yardımcı olmak için varız.

Başarılar:

Saatler: Sabah 08:00-12:50 Öğlen 13.10-18:00
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Okulumuzun 4 tane servisi bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda ücretli olarak halk oyunları, satranç ve drama çalışmaları yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: ISO-2009 KALİTE BELGESİ, BEYAZ BAYRAK, BESLENME DOSTU OKUL SERTİFİKASI VARDIR. HER SINIFIN BİR YETİM KARDEŞİ VAR,EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER VE AVRUPA BİRLİĞİ PROJE ÇALIŞMALARI YAPILMAKTADIR.

Telefon - 0216 3351996

Belgegeçer - (216) 328 2817

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://ahmetkilicarslanilkokulu.meb.k12.tr

Adres - İstiklal Mahallesi Şehzade Caddesi. Demir Sokak. No 7 Ümraniye/İstanbul

Öğretmen :64
Öğrenci :1364
Derslik :21
Konferans Salonu :1
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2150
Öğretim Şekli :İkili Eğitim

Yerleşim Yeri - Ümraniye İstiklal Mah. Şehzade Cad. Demir Sok. No:7 Ümraniye/İstanbul

Adres - İstiklal Mahallesi Şehzade Caddesi. Demir Sokak. No 7 Ümraniye/İstanbul

Ulaşım Ümraniye Sondurak durağında indikten sonra, İlçe Emniyet Müdürlüğünü geçince sağa inen ilk caddeden (Şehzade Cad.) girilir. Yaklaşık 300 metre sonra Trafik Işıklarından sola dönülerek, demir sokaktadır. Şehzade cammii karşısında Okulumuz soldan 6. sokaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 20km.İlçe Merkezine 500 metre